Meniu Inchide FB Acasă Conducerea Organizațiilor Județene Noutăți Contact Candidații noștri George Baritiu 1
Brasov
Podcast
cdn_helper

„Schimbarea este necesară în Județul Brașov”

Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Patrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, a lansat astăzi, 12 aprilie 2024 în competiția pentru alegerile locale, candidații din localitățile Codlea, Râșnov și Prejmer.

Candidații pentru funcția de primar sunt Mihai Cîmpeanu – Primarul Municipiului Codlea, Mircea Săndulescu – viceprimarul orașului Râșnov și Cristian Georgescu la Prejmer.

Cu această ocazie, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Brașov a subliniat proiectele primarilor PSD din județ și a criticat activitatea lui Adrian Veștea ca fost Președinte al Consiliului Județean Brașov pe tema infrastructurii rutiere și pe Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor.

În cadrul evenimentului de lansare a candidaturilor, Președintele Organizației Municipale Brașov a PSD, Lucian Patrașcu, candidat la Consiliul Județean Brașov, a făcut o scurtă prezentare a acestei săptămâni: „ Am fost în vizită la Codlea, unde prietenul și colegul meu Mihai Cîmpeanu, primarul acestui municipiu a făcut adevărate minuni pentru codleni. Spitalul Municipal Codlea rivalizează cu orice spital privat din România, atât din punct de vedere al dotărilor cu aparatură medicală, cât și al serviciilor medicale. Mai mult, la Codlea există și o investiție majoră, Centrul Recreațional Maial, cel mai performant centru recreațional din județ, o investiție care cuprinde o piscină semiolimpică, terenuri de tenis, sală de fitness și de recuperare.

Am fost în vizită și la Vulcan, acolo unde primarul acestei localități, Doda Marius mi-a prezentat un corp de școală care se află în construcție, precum și dispensarul medical reabilitat și dotat la standarde europene, precum și la Poiana Mărului, unde primarul Cătălin Perșoiu mi-a arătat stadiul investițiilor în infrastructura rutieră, lucrări pentru dezvoltarea rețelei de apă-canal și cele de reabilitare a dispensarului medical din comună.

Am fost și la podul de la Voila, un pod care a fost dezafectat și pentru care Consiliul Județean Brașov caută acum constructor, după ce am ieșit public și am declarat că acolo avem o problemă de infrastructură extrem de gravă.

Ieri am fost în vizită la Făgăraș, un municipiu care se dezvoltă prin strădania primarului Gheorghe Sucaciu, care a reușit să reabiliteze centrul orașului aproape în întregime, având în construcție inclusiv un pasaj pietonal. Am fost și pe șantierul șoselei de centură a Făgărașului, o lucrare mare de infrastructură care a fost blocată mult timp de votul consilierilor locali PNL din Făgăraș.”     

Lucian Patrașcu, Președintele Organizației Județene a PSD


cdn_helper cdn_helper