Meniu Inchide FB Acasă Conducerea Organizațiilor Județene Noutăți Contact Candidații noștri George Baritiu 1
Brasov
Podcast
cdn_helper

“PSD Brașov e construit pe baze solide. Ne dorim performanță și o atingem cu candidați competenți!” – Marius Dunca, Președinte PSD Brașov

Președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a subliniat, cu ocazia depunerii listelor de candidați pentru Consiliul Județean, faptul că, istoric, administrațiile și guvernările social democrate au fost cele care au reușit să redreseze economia, să crească nivelul de trai și să gestioneze eficient crizele prin care a trecut și trece țara noastră.

Președintele PSD Brașov, susține că toate aceste reușite sunt rezultatul selecției resursei umane, pe bază de competență, pe care PSD a făcut-o în ultima perioadă, model aplicat și la  Brașov, care a dus la construcția unei echipe solide de candidați.

În acest context, Marius Dunca a afirmat: „Echipa PSD de la Brașov, de la candidatul pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean, candidații pentru funcția de Primar și până la fiecare consilier județean, municipal sau local, a trecut prin filtrul realizărilor și al rezultatelor concrete. Îi cunosc pe fiecare dintre ei și merită încrederea oamenilor. Avem în echipă profesori, medici, avocați, juriști, economiști, tineri și seniori deopotrivă. Toți sunt oameni cu experiență, performanță administrativă și rezultate de necontestat. Fiecare are un plan concret de proiecte, bazat pe studii și pe identificarea surselor de finanțare. Cred în fiecare dintre ei și le urez succes pe 9 iunie, sunt sigur că vor reuși să îi convingă pe oameni să le acorde încrederea”.

Președintele PSD face apel la o campanie bazată pe soluții și proiecte, nu pe atacuri

Marius Dunca a menționat de asemenea că “vremea promisiunilor electorale a trecut, oamenii vor să vadă soluții la problemele lor și proiecte concrete care să le facă viața mai bună. Am observat că toate celelalte partide din Brașov știu să facă doar scandal, să își facă plângeri penale sau să se atace. Din acest motiv Brașovul are nevoie de o “schimbare pentru dezvoltare”. Fac un apel pe această cale către toți competitorii electorali, să fie civilizați și să avem o luptă a proiectelor pentru că brașovenii s-au săturat de circ și ceartă”.


cdn_helper cdn_helper